ANNONS

Ses vi imorgon??

/

SÅHÄR TAGGADE ÄR VI PÅ LIVEPODD IMORGON!! Vi har gått och väntat på den här dagen så himla länge och äntligen är den kommen (eller ja, imorgon i alla fall). Det är såklart vår livepodd i Göteborg jag pratar om! Imorgon vid den här tiden är det över, det känns väldigt sjukt faktiskt. Vill ni ha chansen att lyssna på podden och träffa oss så är det såklart till mässan Kunskap & Framtid i Göteborg ni ska komma till, livepodden börjar 14.30.

Det är i nuläget flera hundra som använt den rabattkod på mässans inträde som vi gav ut i vår Facebook-grupp, dock vet vi ju inte säkert hur många av dessa som faktiskt dyker upp. Det kommer antagligen (förhoppningsvis, hehe) vara högt tryck i alla fall, så se till att vara där i tid! Jag hoppas verkligen att ni slipper köa, men det är svårt för mig såhär i förhand att svara på. Jag och Andrea kommer antagligen ha svårt att svara på frågor tätt inpå själva livepodden imorgon om ni försöker nå oss på olika sociala medier, så mitt råd är helt enkelt att vara på plats innan 14.30 för säkerhets skull.

Jag hoppas verkligen att vi ses!!

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00