ANNONS

Avsnitt 184. Vi måste backa kvinnorna

/

Inte kunde vi väl låta hela #MeToo-kampanjen passera utan att vi pratar om den? Både jag och Andrea är extremt besvikna och arga över att nåt sånt här behöver ske för att saker och ting ska förändras, men samtidigt extremt beundrade över så mångas mod. Man kan ställa sig frågan vad det här kampanjen kommer göra för förändringar på lång sikt, jag har två saker jag tror kommer bli annorlunda.

1. Det kommer förhoppningsvis bli lättare för våldtäktsoffer att berätta vad hen varit med om, för nu vet omgivningen bättre hur man förväntas agera därefter.

2. Det här har kunnat pågå under så oerhört många år i alla slags branscher för att männen (sorry, not sorry) har räknat med att komma undan med det. Och så ser inte läget ut längre, jag tror snarare att det finns många kända & okända män som är livrädda just nu.

Vi delar med oss av våra egna upplevelser och läser även upp utvalda mail från er. Förutom #MeToo-kampanjen pratar vi om att gå på museum och hur det egentligen går med Andrea’s badrumsrenovering. Missa inte veckans avsnitt!

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00