ANNONS

Avsnitt 182. Jag ångrar allt!!

/

Igår var det fullt fokus på Andrea och hennes kollektion, så jag glömde helt bort att pusha för veckans poddavsnitt som självklart kommit upp. Avsnitt 182 handlar om rasism, ett ämne vi inte pratat om tidigare såvitt jag vet. Det hela började med att jag såg en dokumentär om tsunamin år 2004 och fick reda på saker som jag inte visste sen innan. Det chockade mig, men jag började se vissa mönster som jag därefter bestämde mig för att lyfta i podden.

Vi går sen vidare och pratar om alkohol, våra alkoholvanor, hur vi kommer prata om alkohol med våra barn osv. Vilka står till svars för normaliseringen av alkohol? Bidrar vi inte till denna eftersom vi dricker så sällan, eller är det precis det vi gör genom att prata lättsamt om alkohol i podden? Kommentera gärna vad ni tycker efter att ha lyssnat på avsnittet!

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00