ANNONS

Poddtips x 3

/

Som tidigare nämnt så lyssnar jag på väldigt mycket poddar och det roliga är ju att det alltid kommer nya. Vissa av er har säkert redan upptäckt dessa, men för andra kanske det här blir nya poddar att lyssna på under träningen, på väg hem från skolan/jobbet, när man lagar middag osv osv. Tre tips helt enkelt!

P1 Dokumentär, ”Kidnappad av Al-Qaida” – Det här är ju inte en ny podcast i sig, den har snarare funnits hur länge som helst. Men deras senaste mini-serie i två delar som heter just ”Kidnappad av Al-Qaida” är riktigt välgjord och superspännande. Man får höra historien om svensken Johan Gustafsson som blev kidnappad under en motorcykelresa år 2011 och sedan satt som gisslan fram till tidigare i år när han äntligen kunde fritas. Ni måste lyssna på dom här avsnitten!

Misslyckade brott – Avsnitten är ganska korta, runt 15-20 minuter, men väldigt intressanta och roliga. Varje avsnitt handlar om ett begått brott som på något sätt misslyckats; kanske gjorde gärningsmannen bort sig, kanske var planeringen så dålig att den blev rolig, kanske gick det inte som dom tänkt på sig något annat sätt. Med glimten i ögat skildrar man helt enkelt brott som gick fel!

Frågar Åt En Kompis – Keyyo & Hampus tar i den här podden upp frågor som känns pinsamma att ställa och som inte diskuteras så ofta, exempelvis ”Är det normalt att kissa i duschen?”, ”Är det ok att ha sina föräldrar på sociala medier?”, ”Är det ok att dra vita lögner?” osv. Båda två är riktigt roliga och jag har lyssnat på alla fem avsnitt som duon hittills har släppt!

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00