ANNONS

Gårdagen i bilder

/

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR/ADLINKS FRÅN GINA TRICOT & SEPHORA.


Hej hörrni – och förlåt för utebliven uppdatering igår! Efter en väldigt jobbig dag i onsdags så hann jag inte tidsinställa några inlägg till idag som också var väldigt hektisk. Men nu är jag tillbaka! Jag började gårdagen med en smoothie i soffan, det är verkligen min morgon-standard. Jag tog det i varje fall bara lugnt och åkte sen till gymmet klockan nio för att träffa Frida.


Trodde jag ja. 😉 För jag hade visst missat att jag hade poddinspelning klockan 9.30. Så direkt när jag kommit till gymmet fick jag vända i dörren och åka till Acast. Dom hade frukost från Pom & Flora över så jag och Andrea satt och chillade ett tag innan vi spelade inte avsnittet som kommer upp på tisdag.


Efter inspelningen gick vi förbi Sephora och kollade smink, då passade jag på att knäppa en bild på fina Biblioteksgatan!


Lunch åt vi på en restaurang i Mood-gallerian som jag glömt namnet på, temat var i varje fall pizza och jag åt nån Margharita-variant som var väldigt god. Priserna var dessutom väldigt omkomliga så hit kommer vi nog gå igen.


Efter lunchen åkte jag och tränade (på riktigt den här gången) och sen hem för att göra mig i ordning. Här passade jag även på att ta en powernap på 20 minuter, det är verkligen det bästa jag vet att göra eftermiddagen. På bilden här ser ni presenten jag, Rebecka och Line gav mamma; ett kit med produkter från Rituals och en Champagne-Afternoon Tea för två på Weinercaféet. Jag har inte testat den själv, men den ska vara väldigt bra!


Det jag gjorde mig ordning för var en födelsedagsmiddag med familjen på Kasai! Det var första gången för oss allihopa och vi alla var väldigt nöjda, den enda nackdelen är nog ljudvolymen som ibland blir något hög. Men maten var supergod och efter lite förrätter fick vi in den här stora sushi-båten med massa rolls. Det vegetariska utbudet var inte överdrivet stort, men allt var såå gott. På övre bilden ser ni majs-tempura som var galet goda!


Och såhär såg jag ut kvällen i ära! Här har jag dock inte borstat ut lockarna och därför ser håret lite galet ut. Men jag matchade en mörkt vinröd tröja från Gina Tricot (HÄR) med röd ögonskugga och ett av mina favoritläppstift från Sephora (HÄR). Jag gillar verkligen att ha röda toner på sminkningen för det framhäver de gröna tonerna i mina ögon så mycket.

Efter en härlig middag landade jag i varje fall i soffan runt 22.30, då kollade jag & Oskar ikapp Paradise Hotel innan vi gick och la oss!

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00