ANNONS

Avsnitt 180. Lyssnarfrågor

/

Det här är ju ett mindre jubileum och vi är nu bara 20 avsnitt kvar till 200 – wihoo! Vi tänkte först göra detta till en frågepodd, men sen vinklade vi det lite och valde istället att kalla det för Lyssnarfrågor. Det är alltså inte frågor om oss, utan snarare dilemman som ni lyssnare behöver hjälp med. Vi försökte variera oss lite i frågorna och vi pratar delvis om hur man ska gå tillväga när man kommer ut för sina kompisar, om man ska flytta med sin pojkvän till andra sidan jorden och huruvida det är feministiskt eller inte med en sugarbaby/sugardaddy-relation. Ni vill inte missa det här avsnittet!

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00