ANNONS

Veckans planer

/

Idag är det måndag och första dagen på en något hektisk vecka för mig! Först och främst har jag terminens första tenta på onsdag och även fast jag i nuläget inte känner mig förberedd så vill jag bara att det ska bli onsdag. Går man och är nervös över något under en längre tid vill man ju bara ha genomgått det jobbiga liksom. Första delkursen handlar om metodologi vilket egentligen bara är massa olika metoder på hur man kan genomföra undersökningar. Det är säkert väldigt nyttigt för oss att kunna inför denna termins B-uppsats, samt nästa termins C-uppsats, men det är väldigt svårt att memorera.

Efter onsdag är det bara att ändra om fokus och börja fixa inför helgen, min mamma fyller nämligen 50 år på torsdag och på lördag är det stora firandet. Vi andra i familjen har tagit på sig allt planerande så att mamma ska slippa tänka på det och jag är väldigt mån om att det ska bli bra. Och även fast det är hur kul som helst så är det mycket som ska göras, så hela resten av min vecka kommer i princip gå åt till att förbereda inför lördagen!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00