ANNONS

USA – UPDATE

/

Ingen av er lär ju ha missat USA-resan som jag och Andrea ska göra nästa sommar. Genom att börja spara och planera så lång tid i förväg har vi kommit undan betydligt billigare än om vi börjat några månader innan avresa. Flybiljetterna från Sthlm – San Fransisco & och sen hem från NYC – Sthlm en månad senare kostade oss lite drygt 2 000 kr per person!! Helt sinnessjukt.

En dyrare resa som den här känns dessutom inte lika jobbig att spara ihop till om man börjar lägga undan pengar lång tid i förväg, då kan man ju spara mindre pengar åt gången. Vi har kommit något längre i vår planering nu och jag tänkte ge er en update!

Los Angeles – LA är ett resemål vi kommer stanna ganska länge på, närmare bestämt 10 dagar. Vi åker dit från San Fransisco och kommer hyra en bil och bila längs Highway 1, det ska tydligen vara en upplevelse i sig. Första halvan kommer vi antagligen bo i Santa Monica-området och halvvägs in i vistelsen rör vi oss närmare Hollywood. Los Angeles är så sjukt stort så det känns inte som att vi får uppleva allting som finns att se om vi bor på ett ställe hela tiden.

I Los Angeles kommer vi antagligen boka boende genom Air Bnb, men vi har pratat om att hitta några att bo tillsammans med här. Då har man råd att boka ett betydligt bättre boende. Så läser någon av mina nära, kära eller bekanta detta som också funderar på att åka till LA nästa sommar – hit me up. 

Hawaii – Från Los Angeles flyger vi till Hawaii runt den 27e juni, även här stannar vi i 10 dagar. Delvis för tidsskillnadens skull (man vill ju hinna anpassa sig), men också för att hinna upptäcka så mycket som möjligt. Det är även här vi kommer fira 4th of july vilket ska bli helt gaaaalet roligt! Här har vi pratat om att hoppa fallskärm, kanske bungyjump och andra äventyrliga saker. Samtidigt vill vi verkligen njuta av miljön så mycket som möjligt och bara ta det lugnt. Har någon av er varit på Hawaii – isåfall; vart bor man bäst?

Las Vegas – Från Hawaii så flyger vi till Las Vegas, förstå vilka kontraster haha! Här stannar vi i tre nätter och hotellet är redan bokat, vi kommer bo på ”The Venetian” som är uppbyggt för att likna Venedig. Har ni nånsin hört något så drömmigt? I och med att vi var ute i så god tid hade vi råd att boka en svit större än min lägenhet, än en gång visar det sig vara värt att vara ute i god tid!

I Las Vegas vill vi verkligen hinna känna av stämningen, spela på casino, åka till Grand Canyon mm. Efter våra tre nätter här åker vi vidare till New York där vi spenderar våra sista dagar innan hemresan till Sthlm!

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00