ANNONS

Tjejkväll + veckans bakning

/

Igår var jag & Andrea som sagt hemma hos Isabelle för en tjejkväll med god mat och gott vin! Efter lite tilltugg före maten så gjorde vi halloumifajitas, det är något jag lagat en hel del på senaste tiden. Det är dessutom hur enkelt som helst; fräs lök, paprika och champinjoner i en stekpanna. Strimla sedan halloumi, stek den ordentligt och ha sedan ner grönsakerna. Tillsätt Fajita-kryddmix och en liten skvätt vatten, låt sedan puttra i någon minut och servera som det är eller med taco-tillbehör. Sååå gott!

Och till efterrätt gjorde jag något magiskt gott, nämligen en Nutella-dipp! Ni höööör ju, det var helt absurt gott. Det krävs egentligen ingen bakning för detta, men det går ju i alla fall under kategorin dessert. 😉 Sitter du och sista minuten-letar efter något att servera efter lördagsmiddagen ikväll så är det här definitivt vad du ska slänga ihop. Det går på 5 minuter!

DU BEHÖVER:
– Valfria frukter och bär
– En burk Nutella, normalstorleken
– ca 150 g färskost
– 2,5 dl vispgrädde

1. Blanda ihop färskosten och Nutellan i en skål.

2. Vispa grädden ganska hårt och vänd sedan ihop med Nutella-blandningen.

bFörvara i kylen tills det är dags för servering tillsammans med frukten. Det här receptet ger mycket dipp så ni vet, men vad det gör det? Det som blir över går att äta direkt med sked, så gott var det!

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00