ANNONS

Helgens planer…

/

Det här collaget summerar helgens planer, som vanligt kretsar det mesta kring mat haha! Men det är ju faktiskt så, nästan alla sociala tillställningar bygger ju på måltider; en lunch, en middag, en fika osv.

Fredag: Idag har jag en dag i skolan framför mig, i skrivande stund ska jag precis lämna lägenheten och åka mot skolan som ligger vid Karlaplan. Jag har presentation av ett grupparbete mellan 13-16, efter det åker jag raka vägen och möter upp Andrea. Vi ska på middag hemma hos Isabelle ikväll! Isabelle är Andrea’s syssling och ni som läser henens blogg har säkert sett bilder på Isabelle flera gånger. Under årens gång har jag fått lära känna henne också och vi tre har så sjukt roligt tillsammans!

Lördag: Klockan 10.30 ska jag på cykling med Frida, efter det ska vi antagligen också på ett core-pass som börjar direkt efter. Under resten av dagen har jag inte så mycket planer, men jag ska försöka spendera lite tid med Olivia och Rebecka. På kvällen ska vi hem till min gudfar på födelsedagsmiddag, det ska bli supermysigt. Oskar följer med på middagen och sen är planen att vi åker hem igen!

Söndag: Här har jag avsiktligen planerat väldigt lite, men det beror på att jag ska baka vilket tar sin lilla tid. Det ska bli väldigt kul i varje fall! I och med att jag har terminens första tenta på onsdag måste jag också ägna ett par timmar åt att plugga. På söndagar brukar vi dessutom laga någon matlåde-vänlig rätt så Oskar kan ha med sig lunch till veckan som kommer, vi får se vad vi hittar på. Förförra veckan gjorde vi lasagne och förra söndagen gjorde jag en pastagratäng med tacofärs, majs, champinjoner och créme fraiche.

Det här blir nog en väldigt bra helg! Har ni några roliga planer?

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00