ANNONS

Gårdagen i bilder

/


Gårdagen började riktigt tidigt, nämligen med HEAT redan klockan 06.45. Jag var ju på den förra veckan och lovade att aldrig göra om det, men redan den här veckan var jag tillbaka alltså. Lite trött var jag, men gud vad mycket bättre det gick! Orkade mycket mer och kände mig även pigg efter. Så illa var det med andra ord inte. 😉


Jag var hemma från gymmet ungefär 7.40 och satte mig och jobbade i nån timme, sen tog jag en dusch. Äckligt att inte duscha på en gång kanske, men jag eftersvettas så himla länge efter ett HEAT-pass så jag väntar helst ett tag med det. Efter duschen sminkade jag mig, mitt vardagssmink består oftast utav foundation, ev. concealer, setting powder, lite solpuder, ögonbrynspomade, lätt ögonskugga och slutligen mascara på överfransarna. Och setting spray på det!


Efter att ha spenderat förmiddagen hemma så åkte jag och mötte upp Tor, min bonuspappa, för att fixa lite inför mammas 50-årsdag. Han och jag har tagit på oss rollen som festkommitte och den 30e närmar sig med stormsteg. Innan dess ska jag också hinna plugga inför en tenta som jag skriver den 27e. Nu är det planering som gäller för att jag ska fixa detta, tur att jag vågar påstå mig vara bra på just det. 😉


Efter lunchen med Tor åkte jag hem, spelade in en Youtube-video och åt sedan middag tillsammans med Rebecka. Vi kollade sedan på 112 – På liv & död, Idol och Dessertmästarna innan hon åkte hem och avlöste Oskar som kom hem från nån skolgrej. Vi tittade sen på Paradise Hotel, men jag var sååå trött och somnade till och från på soffan. Strax efter 23 kröp jag ner i sängen efter en lång dag!

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00