ANNONS

Mina bästa bananpannkakor

/

Jag vet att jag har skrivit om mina bästa bananpannkakor tidigare, men dom är så goda att dom förtjänar ännu lite mer spotlight. Och dom är verkligen hur enkla som helst, det här receptet är med andra ord inget revolutionerande. Men just därför är det ett perfekt mellanmål eller stadigare frukost för den som är på språng, jag äter exempelvis ofta bananpannkakor innan jag åker till gymmet. Då håller jag mig mätt länge och har dessutom ätit mig mätt på bra grundråvaror.

ALLT DU BEHÖVER ÄR:
– 1 st banan
– 2 st ägg
– 1 dl havregryn
– Valfritt: 1 tsk vaniljsocker & 1 liten nypa salt

1. Mosa eller mixa samman alla ingredienser med en gaffel, en stavmixer eller någon slags matberedare.

2. Stek i olja på låg-mellanhög värme. Min spis går från 1-9 och jag har aldrig värmen högre än på 5an, då kan dom lätt brännas vid.

Servera med färska/frysta bär, sylt eller något annat valfritt tillbehör. Denna gång åt jag mina bananpannkakor tillsammans med frysta hallon och hemmagjord jordgubbssylt, men det är minst lika gott med banan & Nutella eller bara goda, rårörda bär. Man kan variera sig lite beroende på vad man är sugen på. Oavsett vad så är bananpannkakorna definitivt vardagsräddare!

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00