ANNONS

Bäddveckor på Ellos – 20% rabatt

/

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR/ADLINKS FRÅN ELLOS.SE.

Vad behövs mer såhär på hösten än en riktigt skön, fluffig, kanske nybäddad säng? Är man sugen på dessa tre ting, med betoning på ‘ny’ så är det här inlägget något för dig. Ellos har nämligen bäddveckor med 20% på bäddset! Själv så bäddar jag helst med ljusa toner, vi har ett mörk- och ett ljusgrått bäddset hemma men det ljusa används betydligt oftare. Delvis tycker jag det passar bäst till vår duvblå sänggavel, men jag tycker på nåt sätt också att det är skönast att somna till. Vilken färg på sängkläder har ni helst?
 


1an: 479 kr – HÄR // 2an: 239 kr – HÄR // 3an: 319 kr – HÄR

Är vitt en favorit hemma så kanske några av dessa är av intresse? Jag tycker 1an ger en mer ”hotellig” känsla, medans 3an känns mer hemtrevlig. Båda stilarna är ju jättefina på sitt sätt! En vit sängkappa är ett måste enligt mig, vi har exakt den här hemma.


4an: 239 kr – HÄR // 5an: 799 kr – HÄR // 6an: 239 kr – HÄR

Är ni kanske sugna på något i färg så tycker jag alla dessa tre är jättefina. Att ”grönt är skönt” är ju sen gammalt, men ett linne-sett i ljusrosa är ju också såååå fint.


7an: 479 kr – HÄR // 8an: 799 kr – HÄR // 3an: 399 kr – HÄR

Slutligen ville jag även slå ett slag för dessa mönstrade sängkläder, har man enfärgade väggar och/-eller gardiner kan det verkligen vara fint med något som piffar upp rummet. I mitt & Oskars fall hade något blå och vitt-mönstrat kunnat passa in väldigt bra hemma, men ibland känns vi så mesiga… Ska faktiskt ta upp det här med mönstrat bäddset med honom, tror det skulle kunna bli skitsnyggt!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00