ANNONS

Ni har väl inte glömt mina bakvideos?

/

Jag uppdaterar aldrig Youtube med bak-klipp längre, anledningen till det är för att det tog alldeles för lång tid i förhållande till hur pedagogiskt det var. Även ni som gillade klippen kunder erkänna att det trots allt är lättare att följa ett recept i text – då kändes det liksom inte så värt allt arbete om ni förstår hur jag menar. Något jag däremot ska börja göra när jag bakar är kortare klipp, vi snackar 2-3 minuter, som enbart består av sekvenser från bakningen. Lite close-ups, lite överblickar och annat härligt material. Utan röst tänker jag, istället rullar nån låt i bakgrunden. Detta tänker jag kan bli ett kul komplement till respektive recept, vad tror ni om den idéen?

Tills vidare vill jag verkligen lyfta dom bak-klipp jag faktiskt gjorde! Satan vilken tid dom tog att göra alltså. Har ni inte sett dessa tidigare så tar er gärna en titt, har ni redan tittat får ni gärna göra det igen. 😉

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00