ANNONS

Avsnitt 178. Feministiska myter

/

Idag är det tisdag och det är dags för ännu ett poddavsnitt, denna veckan har vi döpt avsnittet till ”178. Feministiska myter”. Anledningen till det är helt enkelt att vi pratar feminism och närmare bestämt några av dom myter som cirkulerar bland framförallt kränkta män kring det här ämnet. Hatar alla feminister män, vill vi ta över all världens makt och låta det motsatta könet bli maktlösa och stämmer det verkligen att alla feminister slutar raka sig? (SUCK). Ja ni hör ju, vi reder ut det ena och det andra helt enkelt.

Jag har även med mig statistik från Tjejjouren.se som jag tycker är väldigt talande för vart Sverige brister i jämställdhetsfrågan. Såhär ser sidan ut och jag lägger in en länk till den HÄR så ni kan kolla in den! You should. Hoppas ni gillar veckans avsnitt, lyssna gör ni som vanligt här nedanför eller i iTunes/Podcaster!

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00