ANNONS

Avsnitt 177. Nya vänner & latex i sängen

/

Avsnitt 177 mina vänner – vi närmar oss sakta men säkert det 200:e avsnittet! I år fyller dessutom podden i fyra år och det är ju självklart också väldigt, väldigt kul!

I veckans avsnitt tar vi återigen upp ämnet vänner, närmare bestämt hur det går för oss att hitta nya bekantskaper. Det har ju varit ett återkommande ämne i podden under alla år eftersom vi båda haft en något mindre vänskapskrets. Vi har alltid varit nöjda med det, men å andra sidan känt att flera kanaler inte hade varit dumt. Andrea har faktiskt nått en milstolpe – two times over. 😉 Förutom ”nya vänner”-delen pratar läser vi även upp tre utvalda mail, temat är dilemman men jag varierade mig lite i de teman jag valde. Hur hanterar man en vän som har svårt att gå vidare från ett missfall, hur säger man till sin bästavän att hennes nuvarande pojkvän tog ens oskuld och hur enkelt ska man gå med på att ens pojkvän vill att man bär latex-dräkt i sängkammaren?

Missa inte veckans avsnitt!

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00