ANNONS

BBQ-dinner

/

IMG_0212
IMG_0214
IMG_0215
IMG_0222

I fredags, dvs kvällen innan vi åkte upp, var pappa & Ann snälla nog att bjuda mig och Oskar på middag så vi skulle slippa stöka ner så mycket innan vi åker. Hatar verkligen att åka hemifrån och lämna det stökigt hemma, det är ju nämligen ännu tråkigare att komma hem till röran sen. Vi hade grillkväll och medans jag åt marinerade quornfiléer (my favourite thing) så åt de andra kyckling och fläskfilé. Till det åt vi halloumi, grillade grönsaker, potatis, majskolv och bea. Sommar på en tallrik, helt enkelt. Och ja, känslan blir exakt densamma även fast man inte äter faktiskt kött till. Konsistensen är som kyckling och precis som med mycket annat kött, t.ex. just kyckling, så är det ju marinaden som ger själva smaken.

I höst när det börjar mörkna är det verkligen middagar ute i kvällssolen som dessa man kommer sakna!

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00