ANNONS

On our way

/

IMG_0230
IMG_0232

Nu är vi äntligen på väg upp till de norra skogarna, alla myggen, det lutande utedasset, vår bottenlösa tjärn, älgarna (och björnarna…) och efterlängtad semester! Igår tackade jag för mig på Arlanda och nu är jag ledig i två veckor minst, det är verkligen den bästa känslan.

Bilderna ovan är tagna vid klockan sex imorse, då hämtade vi upp Rebecka och Philip för att packa bilen. Vill inte tänka på hur vi ska få in all mat i bilen efter att vi handlat i Ö-vik, men det får bli ett problem först när vi är där. Vi lämnade Sundsvall för ca 30 minuter sedan och vi har alltså kommit drygt halvvägs, vi ska inte mycket högre upp än Umeå men däremot över en timme rätt in i skogen.  Jag har kört ända fram tills nu, mer än ca 4 timmar orkar i alla fall inte jag köra i rad. Tror väl egentligen inte heller det är så bra!

Jag har försökt tidsinställa så många inlägg som jag hunnit, det har varit väldigt hektiska dagar med mycket jobb och lite tid till annat nu på senaste. Men täckningen där uppe är verkligen inte bra, i stugan där vi bor är vi helt bortkopplade och får inte ens iväg ett sms, det är bara hemma hos farfar mobilnätet brukar fungera. Vi har med oss två bärbara wifi:n från Huawei som jag hoppas ska funka! (ingen spons). Skulle det vara så att ni inte hör så mycket från mig i veckan utöver de tidsinställda inläggen vet ni i varje fall varför; täckningen är obefintlig. Kram på er!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00