ANNONS

3 saker ni inte visste om mig

/

IMG_0118

Jag drömmer om att vara riktigt praktiskt lagd – Jag är på många sätt ganska praktisk av mig, var ju länge intresserad av nagelkonst och tycker det är avslappnande med pilliga saker. Men jag menar liksom ännu en nivå längre, på en nivå där jag utan problem skulle kunna leva på denna färdighet. Skulle vara magiskt att vara riktigt konstnärligt lagd och kunna livnära mig på att måla tavlor, göra skulpturer osv. Jag skulle trivas som fisken i vattnet med att kunna planera mina dagar som jag vill, slippa vara bunden till 9-17-tiderna och själv bestämma när jag behöver semester – inte ha någon annan som godkänner det åt mig.

Att ha barn är något som skrämmer mig – Och nej, jag syftar faktiskt inte på graviditeten, förlossningen eller sömnlösa nätter nu. Jag tycker snarare att den relationen man normalt sätt får till sina barn känns skrämmande. Det är ju nämligen inga konstigheter att älska sina barn villkorslöst, att man gör vad som helst för honom/henne. Jag vill inte ha en sån relation till någon. Jag vill inte behöva åsidosätta mina egna behov och intressen i 12 år framöver för att mina ungar ska hinna göra allt de vill göra. Jag vill inte skippa gymmet i något årtionde för att Wille ska till bandyn, ridningen, tennisen och baletten. Det låter kanske väldigt ego, men förstår ni hur jag menar? Jag vet att jag skulle go all in som mamma, men vill liksom alltid prioritera mig själv också. Tror nog det här bara är ett tydligt tecken på att jag ännu inte är redo för barn!

Jag har ett tandsmycke som aldrig verkar lossna – Jag vet att jag nämnt det här nångång tidigare i bloggen, men jag har ett litet guldigt hjärta på tanden till höger om mina framtänder. Det klistrade jag dit hos en tandläkare i vintern i sexan, sen skulle det sitta på i 3-5 år. I vinter har jag alltså haft smycket i åtta år och det sitter fortfarande som berget. Det har blivit en sån stor del av mig att jag skulle sakna det om det ramlade av, även fast jag djupt ångrar att jag inte tog en lite mer neutral form på smycket…

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00