ANNONS

Jag ska börja vlogga!

/

c1000x1013

Det har varit dags under en längre tid nu, men det är först nu som tiden till Youtube faktiskt finns. Så jag har i alla fall bestämt mig för att börja vlogga! Det här känns väldigt, väldigt spännande men jag hoppas ändå att det kommer kännas naturligt. Även fast jag inte gjort särskilt mycket i videoformat tidigare så känns det inte som ett jättestort steg. Utelämnar ändå mycket redan tack vare podden och jag har idag inga som helst problem med att ni kommer få se mig ful, trött, sur eller mindre charmig i övrigt.

Kameran jag har köpt heter Canon Legria Mini X och jag vet faktiskt inte så mycket om den. Vet att man hellre ska satsa på en GoPro om man har för avsikt att göra många videos under vatten, men så är ju inte fallet. Jag hoppas verkligen att den inte gör mig besviken! Jag tycker i varje fall att det känns väldigt praktiskt att jag kommer kunna se mig själv samtidigt som jag spelar in. Förhoppningsvis hinner min kamera komma innan jag åke till Norrland på lördag, då kommer jag spela in min första vlogg där uppe!

22
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00