ANNONS

Carpool karaoke – Michelle Obama

/

Jag såg faktiskt den här videon först på Facebook, då dök den upp i mitt feed som en teaser. Det var alltså inte hela klippet, utan bara en ihopklippt version på någon minut. Har sett Michelle Obama i flera sammanhang och noterat att hon verkar väldigt rolig, när jag hittade hela klippet på Bianca’s blogg bestämde jag mig därför för att se hela. Tycker det är så himla skönt och coolt att hon är en sån fruktansvärt inflytelserik kvinna i USA, men samtidigt är avslappnad nog att dansa loss till ”Single Ladies” i en bil med en främmande man, haha!

Sen är det ju också väldigt bra att hon tar tillvara på sin maktposition och gör något viktigt av den, i hennes fall är ju hjärtefrågan kvinnors rätt till utbildning. Precis som hon säger skulle sååå många problem här i världen vara lösta om fler kvinnor hade haft tillgång till utbildning. Det är också viktigt att komma ihåg att miljontals tjejer/unga kvinnor skulle göra vad som helst för att få gå den högstadie- eller gymnasieutbildning vi många gånger suckar oss igenom. Sååå många hade dödat för den möjligheten, så glöm för allt i världen inte bort att faktiskt uppskatta den. Väldigt sevärda och roliga 15 minuter!

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00