ANNONS

I’ll go sailing

/

IMG_0143
IMG_0147

Bilderna är tagna i fart och därmed inte de bästa, men hur härligt är det inte att åka båt på sommaren? Extremt underskattat.

Vår familj har aldrig varit en båt-familj som seglat/åkt mycket båt om somrarna, trots det är det ju en aktivitet som nog de allra flesta förknippar med just sommarhalvåret. Lyckligtvis tog vi i alla fall steget och blev med båt förra året, så jag ska se till att börja använda den lite flitigare. Andra saker jag riktigt starkt förknippar med sommaren är bastubad, glass, ”parisare” (falukorv lika bred som hamburgare i diameter och som man äter i hamburgerbröd), myggbett och promenader med en bra podd i hörlurarna.

Har ni någon typisk sommargrej som ni verkligen förknippar med sommarlov, semester eller sommarmånader i överlag?

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00