ANNONS

Vego-quote

/

c1000x328

”Meat is the dead body of someone who wanted to live.”

Usch, det här citatet träffar så hårt och gör mig helt tårögd. Jag försöker verkligen inte smutskasta er som äter kött (vem är jag att göra det, jag har gjort det i princip hela mitt liv), men det finns å andra sidan inget i citatet ovan som inte stämmer. Det är inte propaganda utan den fullständiga sanningen. Djur har också ögon som ser och en vilja att leva. Exakt samma levnadsinstinkter som oss människor.

Nej, det finns absolut inget jag ångrar så mycket som att jag inte blev vegetarian tidigare – ingenting. Och vill verkligen inte att någon ska bli stött utav det här, hela poängen från min sida är väl egentligen att få fler av er att se helheten av köttindustrin på samma sätt som jag börjat göra. Tänker inte hymla med att jag uppmuntrar en vegetarisk livsstil liksom, självklart önskar jag att fler var vegos. Det var dessutom till stor del citat som dessa ovan som till slut fick mig att ta steget just för att jag inte kunde stå för att jag bidrog till det där.

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00