ANNONS

Turistar i min egen hemstad

/

IMG_0102
I väntan på färjan avnjöt vi en varsin glass, jag tog en Solero. 


IMG_0104
IMG_0107
Har ni sett hur vackert Stockholm kan bli? Skulle inte tacka nej till att spendera lediga dagar med den här utsikten.

IMG_0117
IMG_0130
Hallonen var egenplockade och helt galet goda, vildhallon är verkligen en helt annan grej än de man köper i butik!

Alltså hur bra prickade jag in mina lediga dagar?! Vi har haft kanonväder här i Stockholm under dessa två dagar och jag har verkligen försökt ta vara på dem. Nu väntas fem dagars långa jobbdagar, är inte ledig igen förrän på onsdag. Däremot har dessa två dagar verkligen gjort mig mer utvilad och det känns ärligt talat inte så extremt jobbigt längre.

I onsdags så tog jag och Oskar färjan ut till hans pappas landställe som ligger ute på Kungshatt, en ö bara fem minuter ifrån Drottningholm med färja. Riktigt nära hemifrån, men verkligen ute på landet. Helt sjukt vilka kontraster det kan bli på bara några minuter! Det optimala landstället är ju just en plats man kan spontan-åka till över dagen utan att spendera hela dagen i bilen på väg till/från. Oerhört mysigt var det!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00