ANNONS

Lunchdejt & möte

/

20160721-162335

Igår hade jag och Andrea vårt första möte om en superrolig grej vi förhoppningsvis kommer göra till hösten. Vill inte avslöja för mycket eftersom inget ännu är klart, men det är ett format som är ganska nytt för oss. Men det känns samtidigt väldigt naturligt att vi tar det ”steget”, det känns som att det är på tiden helt enkelt. Håll utkik här senare i sommar så kan vi förhoppningsvis berätta mer!

Utöver det diskuterade vi även på mötet lite vad gäller poddens 3-årsdag som äger rum i december, den 17 för att vara helt exakt. Vilken ära att få fylla år en dag före vår poddis! 😉 Vi känner i alla fall att tre år verkligen är en ålder att fira och det ska vi, men hur? Pink Pod Party som vi arrangerade inför poddens 1-årsdag var ett slags mingel med livepodd. Det var ingen åldersgräns och vi serverade ingen riktig mat, utan snarare lite snacks. Tycker ni att vi ska köra på något liknande igen eller något helt nytt? Och ser ni hellre att det är ett mer bekostat, lite mer intimt event med färre personer eller en tillställning där fler har möjlighet att komma? Vi är supernyfikna på era idéer eftersom det är ni som faktiskt kommer ha möjlighet att komma dit!

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00