ANNONS

DIY – Guldsprayade detaljer

/

DSC_9803

Hej på er, gud vad kul det är att så många av er verkade gilla mitt tidigare DIY-inlägg! Det är just därför väldigt roligt att jag har ännu ett till liknande inlägg. 🙂 När jag och Andrea ändå var igång och fixade (ärligt, vad skulle jag göra utan henne?) så kände vi att… ja, guld är ju väldigt fint till marmor. Så vi pallrade oss iväg till K-Rauta och köpte guldig sprayfärg att färga mina skåphandtag med. När vi sen kom hem hittade vi lite ytterligare detaljer i köket som skulle behöva lite omfärgning för att passa in i mitt nya kök.

DSC_9835
Färgen vi köpte kom från märket ”Maston” och kostade 79 kronor.

DSC_9810
I farten bestämde vi oss också för att färga etiketterna på mina glasflaskor till olja och vinäger, samt knopparna på mina salt- och pepparkvarn. Vi var noga med att tejpa ordentligt på de ytor vi inte ville ha färg på. 

DSC_9831
Sen var det dags att spraya, det var såå kul! Vi stod uppe på takterassen på huset jag bor i och hade ordentligt med tidningspapper som underlag. Vi sprayade två lager med guldig färg med ca 15 minuters mellanrum, sen lät vi allt torka ordentligt innan vi skruvade tillbaka skåphandtagen. 

DSC_9809
DSC_9847

DSC_9841
DSC_9846

Hur otroligt bra blev inte resultatet? Jag lovar att visa bättre bilder på helheten imorgon, men här ser ni tydliga resultat på det vi faktiskt sprayade guldigt. Det känns som att jag fått ett helt nytt kök, det ser i varje fall helt annorlunda nu i jämförhet med några dagar sedan!

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00