ANNONS

Vegansk schnitzel m. halloumisallad

/

IMG_0082
IMG_0083

Jag har ännu inte hunnit testa överdrivet mycket i vego-väg vad gäller mat, men något jag hunnit konstatera är att dessa veganska schnitzlar är grymt goda! Helt ärligt, steker man dem krispiga i lite smör finns det ingen anledning till att köpa motsvarande som är gjorda på kött. Mums!

Vi åt schnitzlarna tillsammans med en sallad toppad med stekt halloumi, sen hade vi lite mango-raja att doppa i. Då jag tidigare verkligen gillade måltider som bestod av protein av något slag, samt en god sallad så var jag rädd att behöva ge upp det när jag gick över till en vegetarisk kost. Men det har verkligen inte visat sig vara något problem, det här är ett jättebra exempel på det. En extra bra detalj är att schnitzlarna är veganska!

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00