ANNONS

Zero energy

/

01052016-Bloppis-HermanCaroan-069750249

Det här känns så himla tråkigt att säga, men har verkligen gott från utvilad och hemkommen från semester till att vara totalt slutkörd. Känns ganska rimligt att det kan ha att göra med min ändrade kost, vilket såklart inte känns så kul. Är just nu i en dålig form bara, tar inte tag i saker. Ni vet i det där poddavsnittet där jag berättade att jag suttit och gråtit med katten över mitt stökiga rum, alla smutsiga kläder, halvfärdiga projekt osv? Så känner jag mig nu. Jag börjar jobba kl 7.30 ute på Arlanda och jag är inte van vid riktigt så tidiga mornar, det har säkert också påverkan. Är ledig imorgon och då ska jag vara med Andrea, vill ju såklart hitta på något roligt men jag vill ärligt talat bara stänga in mig med henne och titta på TV. Möjligtvis orka oss ner för att köpa pizza, men inget mer. Nej fyyyy, jag är så energilös. 🙁

Ni som är vegetarianer och som läser min blogg, upplevde ni övergången likadant? Äter ju vitaminer för vego’s dagligen, men kanske behöver lägga till något ytterligare, men vad?

31
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00