ANNONS

2 favoriter

/

IMG_9566
IMG_9564
IMG_9565

Bikinisar har blivit något av en säsongsgrej för mig, i alla fall till en viss del. Behåller flera från tidigare år, men brukar alltid köpa någon ny inför varje sommar. Min absoluta favorit-bikini of all time glömde jag på hotellet på Kreta för några år sen, så sjukt klumpigt. Älskade verkligen den! Den hade ett perfekt mönster, jättefina färger och var exakt den modellen på bikini som jag gillar mest. Men men, det hade väl sin mening det med.

Numera är två av mina favoriter dom ni ser på bilderna ovan. Den med vit, virkad överdel köpte jag faktiskt i vintras inne på H&M av en slump, letade inte direkt efter badkläder då. Blev väldigt förvånad för trodde ärligt talat inte att de tog in så fina modeller under vinterhalvåret, det här känns ju liksom som en modell som hade sålt slut direkt om den kom i maj. Den är fantastiskt fin på när man är brun, men hemsk annars, haha!

Den blommiga kommer också från H&M och den köpte jag nån månad innan Cypern-resan. Den är riktigt somrig, men jag tycker samtidigt inte att den blir för gullig. Eftersom basen är vit är ju den här också finast när man är lite solbränd, men jag bar den från dag 1 på senaste resan. Tycker faktiskt H&M ofta levererar när det kommer till badkläder, det enda som är synd är att så många ofta köper likadana. Men så är det ju alltid med saker därifrån. 🙂

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00