ANNONS

Fem saker jag ser fram emot just nu….

/

IMG_0182
IMG_0184

Ett stabilare vårväder. Å andra sidan kan vi säkert (omedvetet) ha förhindrat smittan från att spridas ytterligare genom att inte spendera så mycket tid i parker/liknande. Men när tiden går som absolut långsammast känns det såklart väldigt typiskt att vädret inte är särskilt bra.

– Bubbelkväll hos Andrea!! På lördag ska jag och ett par-tre stycken tjejer ses hos Andrea för att äta- och dricka gott. Jag ser oerhört mycket fram emot det!

– När jag klarar övningen toes-to-bar. Jag DRÖMMER om att greja det här, på den nivån är det, haha! Jag vill öva på det nästan varje gång jag tränar, men jag blir samtidigt så himla irriterad (för att det inte går) varenda gång jag gör det. Jag är dessutom ganska nära, men har ingen aning om hur jag ska tänka för att få till den sista biten. Hopplöst!

– Sonjas födelsedag. Det här kräver att vädret faktiskt håller måttet, vilket jag VERKLIGEN hoppas på. Vi ska nämligen ha en picknick utomhus, följt av lite drinks. Just nu känns det ju inte jättelovande kanske, men jag ger inte upp hoppet. 🙂

Kvällens middag! På menyn: hamburgare.

1
6

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vid den här tiden förra året….

/

IMG_9811

Så gjorde jag en vegansk morotskaka till 17e maj, dvs Norges nationaldag. ”Ja, vi elsker dette landet”, så givetvis ska vi fira detta även i år (men i mindre skala än vi brukar såklart). Jag dekorerade i varje fall morotskakan som den norska flaggan och jag funderar på att göra om exakt samma kaka till på söndag. 🙂

Recept: HÄR 

IMG_9680
IMG_9675
IMG_9733

Hade vi årets första grillmiddag! Jag gjorde cevapicci på Anammas formbara färs som blev vääääldigt bra. Stockholm bjuder på fruktansvärt kallt och höstigt väder just nu, så jag har inga grill-vibbar i kroppen. Men så fort vädret är lite bättre, då jävlar!

Recept: HÄR

IMG_0055

Jag lagade suuuupergoda avokado-quesadillas. Varför gör jag inte det här oftare??

Recept: HÄR


Namnlöst-1

Jag åt middag på Asian Post Office, en restaurang ni MÅSTE besöka om ni är i Stockholm. Broccolin, som jag snackat om tidigare, är gudomlig. Det är även den friterade blomkålen och den friterade tofun i bao-buns.

1
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Det här ska jag äta i helgen….

/

IMG_9667
Skärmavbild 2020-05-08 kl. 12.50.04

Idag ska jag äta middag hos mamma och på menyn står mina asiatiska hotdogs, plus en remake av Asian Post Office’s friterade broccoli. Jag försökte mig på den även i onsdags och förutom att broccolin inte blev så krispig som jag önskade så blev jag väldigt nöjd. Men nu när jag ser originalrätten på bild så går det upp för mig att min version inte var så lik som jag först trodde. Ikväll blir det mer sås med en lite ljusare ton!

IMG_9125
Namnlöst-1
IMG_9148

Resten av helgen är än så länge ganska oplanerad och jag ska försöka prioritera matlagning. Liksom vi pratade om i veckans podd så lagar jag mycket mindre mat just nu och det vill jag se ändring på! Sen jag var i Toscana förra sommaren och åt en FANTASTISK cacio e pepe (trots att jag typ inte gillar pecorino??) så har jag velat återskapa en som en lika bra.

Till det vill jag göra egen pici-pasta och kanske är det just den här helgen som det blir av?

Vad ska ni äta i helgen?

2
6

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00