ANNONS

Frosting till cupcakes

/

Glad alla hjärtans dag kära läsare!


Den senaste tiden har jag både fått mail och kommentarer med frågor om en riktigt god frosting till cupcakes. Någon undrade även över receptet på frostingen jag använt till dom här

blåa sötnosarna.

Därför tänkte jag idag passa på att dela med mig av mitt absoluta favoritrecept när det kommer till frosting. Jag hade tänkt att baka fina cupcakes till ikväll, men sambon har fixat barnvakt och vi ska äta på

favoritrestaurangen

här i stan. Så idag slipper jag både baka och laga mat!


Men till receptet då, det är en variant på vit choklad, creme cheese, smör och florsocker. Sedan är det bara att smaksätta med vad man gillar allra bäst! Vanilj, likör eller kanske kakao.Frosting med cream cheese och vit choklad:


60 g mjukt smör


200 g cream cheese


ca 2-3 dl florsocker


1 tsk vaniljsocker


200 g vit choklad


Vispa smör och cream cheese mjukt, rör i ca två dl av florsockret och allt vaniljsocker. Finhacka chokladen och smält den över vattenbad. Låt den svalna innan du sakta rör i den. Blanda till en jämn och tjock frosting, tillsätt mer florsocker om den käns för lös.


Färga i valfri färg och spritsa på dina cupcakes.


729

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@linneasskafferi
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00