ANNONS

Sensation

/

 

Det är väl inte undgått någon att Marabou har kommit med två höstnyheter toffee walnut och yoghurt raspberry. Jag fann mina två när jag var och handlade förrra veckan. En hel ställning med chokladkakor stod mycket strategiskt utsälld  så jag kunde bara inte låta bli. Jag trodde verkligen mest på den med valnötter, i vanliga fall älskar jag choklad som är fullspäckad med kletig kola och nötter. Men jag måste säga att jag inte alls gillade denna.  Jag vet inte om det var min förkylning som spökade men jag kände någon konstig bismak.

Den med hallon och yoghurt däremot, jag säger bara en sak: yummie!

Så vad säger du, hiss eller diss?

31

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00