ANNONS

Hjärtan

/

Nu tänker ni att jag gått och blivit månadsvild, det är förvisso den 14:de i morgon men det är inget alla hjärtans daginlägg ni ser här, även om man så kan tro. Det är nämligen så att jag känner för att dela ut lite hjärtan, ja lite kärlek helt enkelt!

När jag kommer hem efter en lång arbetsdag ligger det en liten lapp på datorn från kära fästmannen. Där deklarerar han sin kärlek till mig genom att ha försökt fått tag på Nigellas Express. Detta lyckades tyvärr inte, men den är enligt lappen på väg hem till mig. Hur underbar får man vara?  Det finns ingen som du Sebastian!

Sen vill jag dela ut lite kärlek till alla de läsare som följer bloggen. Både till er som hängt med ett tag nu (bloggen firar snart två år, kan ni tänka er!), men även till alla nya läsare. Tack för att ni tipsar och delar med er av saker och ting.
Det är alltid lika underbart att läsa de härliga kommentarer ni skriver, det förgyller verkligen bloggandet!

bild:marthastewart.com

22
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@linneasskafferi
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00