ANNONS

Funderingar kring ett tårtfat

/
Som jag tidigare skrev är jag på jakt efter ett snyggt tårtfat. Jag hade tänkt mig ett i glas eller porslin men snubblade som av en slump över dessa färgklickar från rice. Är de inte ganska häftiga så säg! De skulle verkligen piffa upp den allra tråkigaste dukning. Men det ena kanske inte utesluter det andra, man kan ju faktiskt ha fler olika tårtfat.
Kanske vore detta något att börja samla på? Folk samlar ju på de mest underliga saker och nog finns det sämre saker att fylla skåpen med än tårtfat? Inte för att jag har något än, men man skulle ju kunna önska sig ett varje år så när jag fyller 50 har jag en ansenlig samling av 29 stycken tårtfat. Det vore väl något!


Samlar du på något?

Idag var det ett litet reportage i lokaltidningen om mig och bloggen, så jag vill passa på att välkomna alla nya Salaläsare hit!

eget kollage med bilder från rice.dk

179
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00