ANNONS

Snabba sillen

/


Här kommer ett recept på en  riktig enkel men framförallt god sill du snabt slänger ihop så här dagarna innan jul. Med abbas 5-minuterssill behöver du inte göra egen lag och lägga in, det är bara att ta upp filéerna ur burken, skölja av i kallt vatten och skära de i småbitar. Sedan blandar du med gräddfil och dina favoritkryddor/örter.

Här är receptet på min vitlökssill:

1 fp 5-minuterssill
3 dl gräddfil
1 vitlöksklyfta
1/4 rödlök
svartpeppar

Börja med att finhacka lök och vitlök, det skall vara riktigt små, små bitar. Blanda löken med gräddfilen i en bunke, smaksätt med lite peppar. Skölj av sillfiléerna i kallt vatten och skär dem i småbitar som du lägger ned i gräddfilsröran. Ha upp i en fin burk och låt stå minst ett dygn innan den serveras, så den får dra åt sig alla smaker ordentligt.

Har du något snabbt tips du vill dela med dig av så här inför julen?

8
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@linneasskafferi
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00