ANNONS

KRAVmärkt

/

För ett par veckor sedan kom det ett mail med förfrågan om att få prova kravmärkt vatten. Jag tyckte först det lät lite konstigt, för hur kan vatten vara annat än kravmärkt? Men när jag fått läsa lite mer nogrant så visade det sig att själva aromerna i vattnet var kravmärkta. Förra veckan kom de små fina glasflaskorna hem och vips så var de slut!
Jag  och alla andra som testade vattnet blev riktigt imponerade av smaken, då det inte smakade som vanilgt bubbel, godare liksom. Så här hemma får detta vatten från Malmberg tummen upp!

Dessa kommer att finnas på konferensanläggningar och hotell, men även i ICAs sortiment. Smakerna är apelsin och citron.

Har du några favoriter bland de kravmärkta produkterna som du vill tipsa om?

18
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00