ANNONS

Oops

/

Alla Ni som använder  Internet Explorer har nog lagt märke till att min blogg hamnat otroligt mycket åt höger. För Firefoxanvändarna ser det nog ut som vanligt!?  Jag har inte en aning om varför det blivit så här men det skall återgärdas under kvällen då mitt datageni till sambo kommer hem..

Undertiden får ni leta reda på bloggen som finns där, långt till höger någnstans.

Upptäcker du några fler konstigheter på sidan, eller har du bara synpunkter på bloggen, skriv gärna till mig på info@linneasskafferi.se

Nu önskar jag alla en underbart solig och skön torsdag!

Linnéa

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@linneasskafferi
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00