ANNONS

Curry curry!

/
image361
Här om dagen svängde jag ihop en riktigt god kycklinggryta, perfekt att ha stå puttrandes på spisen medans man städar av lite hemma!

Currygryta 4 port:

4 kycklingfiléer
1 lök
champinjoner
1-2 paprikor
2 dl matlagningsgrädde
1 dl mjölk
citronpeppar
salt
curry
cayennepeppar
1 nypa socker

Gör så här:
Stek kycklingfiléerna i lite olja. Salta och peppra. Hacka lök, skiva svamp och paprika. Sänk värmen något och låt svamp och lök steka med kycklingen en stund. Slå över grädde och en skvätt mjölk. Krydda med curry och ett stänk cayenne. Strössla en nypa socker över. Låt detta koka ihop några minuter. Lägg i paprikan mot slutet.

Servera med ris och en god sallad.

(eget collage med bilder från santamaria.se)

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00