Krogpärla på Östermalmstorg

Krogen Sannas har funnits på Östermalmstorg i ett år, och alla, och då menar jag alla har hittat hit.

sanna

Sanna Rönn har ett förflutet inom Stockholms mode- och reklamvärld. Hon äger tillsammans med Mika Kjellberg sedan många år tillbaka modellagenturen MIKA’s. När Sannas öppnade för över ett år sedan blev jag lite häpen, hur kunde Sanna som jag haft koll på i modevärlden så länge jag kan minnas hunnit skaffa sig erfarenhet nog för att öppna en egen restaurang. Nja, svarade hon på den frågan, jag har gått mycket på krogen. Tydligen bra erfarenhet! Tror även hennes stora kontaktnät spelat in. Nu har Sanna lyckats rekrytera Christophe Buchet som ny köksmästare. Christophe har tidigare jobbat på Leijontornet, Pubologi, Bouqeria, Sjögräs och nu senast Ekstedts. Jag har fått provsmaka från nya menyn, som är i ständig förnyelse, och det smakade fantastiskt. God säsongsbaserad mat, helt enkelt. Sanna är utbildad sommelier så här serveras även riktigt bra viner förstås.

sannasmat

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..