Karl Ljung i Kockarnas kamp öppnar restaurang

I dag öppnar restaurang Hillenberg på Humlegårsgatan, och jag har fått proväta från menyn.

råbiff

Matkonceptet är franska, italienska och skandinaviska köket. Lokalen är stor, nästan 1 000 kvadratmeter, förutom matsalen finns det två barer. Inredningen är klassisk, alla möbler och konst är framtagna exklusivt för Hillenberg. Menyn består av okomplicerad mat av hög kvalitet. Råbiffen var min favorit – helt ljuvlig, men även torsken, säsongens kål och oxkinden var riktig bra.

Torsk med pepparrot

Torsk med pepparrot

Långkokt oxkind

Annanascarpaccion var en perfekt avslutning i min smak. (som jag tyvärr glömde att plåta).  Nu har jag en ny favorit i kockarnas kamp.

karl

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..