Kommer med ett desserttips så här i sista stund på lördagseftermiddagen. Men det här går så snabbt och är så enkelt att göra. God som bara den också! Det här är vad jag vill ha i min Gino. Det går bra att ha i fler bär, druvor eller vad man nu gillar. Lime är gott att pressa i. Om du inte gillar kokos, uteslut den. Jag tycker den gör Ginon extra god.
Du behöver till 4 portioner:
8 färska jordgubbar
2 bananer
2 kiwi
4 msk kokos
100 g vit choklad
Till servering:
Vaniljglass
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.
Skiva jordgubbar, banan och kiwi.
Varva fruktskivorna i små ugnsfasta formar eller en stor. Strö över kokos. Riv den vita chokladen grovt och strö ett jämt lager över hela formen.
Gratinera i ugnen i 5-8 minuter beroende på ugn. Den är klar när chokladen smält och fått lite färg. Håll koll så chokladen inte bränns.