ANNONS

Gino

/

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Hej!

Kommer med ett desserttips så här i sista stund på lördagseftermiddagen. Men det här går så snabbt och är så enkelt att göra. God som bara den också! Det här är vad jag vill ha i min Gino. Det går bra att ha i fler bär, druvor eller vad man nu gillar. Lime är gott att pressa i. Om du inte gillar kokos, uteslut den. Jag tycker den gör Ginon extra god.

Du behöver till 4 portioner:

8 färska jordgubbar

2 bananer

2 kiwi

4 msk kokos

100 g vit choklad

Till servering:

Vaniljglass

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader.

Skiva jordgubbar, banan och kiwi.

Varva fruktskivorna i små ugnsfasta formar eller en stor. Strö över kokos. Riv den vita chokladen grovt och strö ett jämt lager över hela formen.

Gratinera i ugnen i 5-8 minuter beroende på ugn. Den är klar när chokladen smält och fått lite färg. Håll koll så chokladen inte bränns.

Ta ut från ugnen och låt svalna ett par minuter.

Servera med vaniljglass.

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Redo att åka in i ugnen.

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Så fräscht och gott!

Kram//Jenny

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@jennysrumochspis
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00