ANNONS

Wraps med rostbiff, keso och rostad lök

/

Lunch

,

Mellis

,

Smårätter

,


Hej!


Visst är ni några som får sportlovsvecka nu? Här dröjer det 2 veckor till. Vasaloppsvecka=sportlovsvecka hos oss. Vi har inte någon snö men dom kommer nog trolla fram spår ändå. Och mycket hinner komma på två veckor med, om vädergudarna bara vill.


Dessa wraps med inspiration från Allt om Mat passar som lunch, stadigare mellis eller perfekt att ta med på utflykten nu på sportlovet.


Du behöver till 4 wraps:


4 mjuka tunnbröd


350 g rostbiff, färdig i tunna skivor


250 g keso (med löksmak är extra god)


2 tomater


8 skivor gurka


1 nypa grönsallad


4 msk rostad lök


Gör så här:


Skiva tomaterna. Fördela keson på de fyra tunnbröden. Lägg rostbiff, gurka, tomat och sallad ovanpå. Strö över rostad lök.


Ät och njut!



Nu få barnen i säng och packa väskan för 2 dygn på jobbet. Sen en serie i soffan innan natti kanske…


Kram/Jenny

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@jennysrumochspis
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00