ANNONS

Halloweenpizza

/

Halloween

,

Pizza och paj

,

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.


Hej!
Igår gjorde jag den här passande pizzan till middag, till tjejernas förtjusning. Tjejerna skulle nämligen på Halloweendisco på skolan.
Jag gjorde det enklaste och köpte färdig pizzadeg att rulla ut. På med tomatsås, pizzaost och halverade oranga tomater som fick föreställa minipumpor. In i ugnen på 200 grader i 10 minuter. Tog ut den och lade på skivad mozzarella och svarta oliver som jag delat. Lade den ena halvan som kropp och skivade andra halvan tunt, lade ut som ben och vips blev det spindlar. In i ugnen ca 5 minuter till. Sen drog jag ut mozzarellan lite med en gaffel så dom blev spöklika. Lade på små ploppar som ögon av oliver. Du kan även använda kapris om du hellre vill det. Krydda med lite oregano och svartpeppar från kvarn, det glömde jag i all hast. Och toppa till sist med lite ruccola.
Gör den här till barnen, succé!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.


Foto: Copyright 2019. All rights reserved.


Foto: Copyright 2019. All rights reserved.


Foto: Copyright 2019. All rights reserved.


Foto: Copyright 2019. All rights reserved.Daga redo att gå på discot. Men kvällen blev kort för henne. Hon vågade inte gå spöktunneln, blev ledsen och ville åka hem. Storasyster, som inte ville klä ut sig var kvar hela kvällen.
Nu ska jag göra lite bloggjobb samt förbereda en dessert att ta med på kvällens middagsbjudning. Önskar dig en bra lördag så hörs vi imorgon igen.

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00