ANNONS

Löjromspizza

/

Förrätt

,

Midsommar

,

Pizza och paj

,

Smårätter

,

Tilltugg

,

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.


Hej!
Tipsar här om godaste löjromspizzan. Så lyxigt, det godaste du kan äta till kallt bubbel och löjligt enkelt! Gör det här redan ikväll tycker jag. Som tilltugg eller förrätt.
Köp en färdig pizzadeg och rulla ut på plåten (gör egen om du vill och har tid). Strö över riven västerbottenost. In i ugnen på 225 grader i ca 10-15 minuter till degen är klar och osten smält och fått lite färg. Alla ugnar är olika så ha koll.
Lägg över pizzan på en skärbräda/serveringsbräda. Strö på finhackad rödlök, klicka ut crème fraiche och löjrom. Ha på dill och dra några varv över pizzan med svartpepparkvarnen.
Ät och njut!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.


Det här är såå gott!!

Ni som tittat noga på min headerbild överst på bloggen har kanske sett att det är löjromspizza som är med där. Det är duktiga Sara Lansgren som kom hem till mig och fotade bilder till bloggen.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.


Ha en fortsatt fin midsommar!

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@jennysrumochspis
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00