ANNONS

Krämig pasta med lövbiff och gorgonzola

/

Kötträtter

,

Pasta

,

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.


Hej!
Kommer här med ett supergott och snabbt tips så här på Mors Dag. Den här pastan lagar du på en halvtimme!
Du behöver till 4-5 portioner:
Tagliatelle eller spaghetti
400 g lövbiff
200 g färska champinjoner
1 stor rödlök
150 g gorgonzola (mer eller mindre beroende på hur mycket smak du vill ha)
4 dl grädde
I buljongtärning (grönsak eller kött)
Smör att steka i
Salt, svartpeppar
Persilja
Gör så här:
Koka pastan al dente.
Skiva champinjoner, klyfta rödlöken i stora klyftor, strimla lövbiffen.
Stek på de skivade champinjonerna och lägg åt sidan.
Stek lövbiffen, salta och peppra. Lägg i rödlöken och låt den steka med på slutet. Lägg i champinjonerna.
Häll på grädden, i med buljongtärningen, smula ner gorgonzolan.
Låt puttra ihop tills osten smält och allt blivit riktigt krämigt.
Häll i pastan och blanda ihop.
Strössla över färsk persilja.
Servera med en god sallad eller som jag, mozzarella och tomater samt sparris.
Smaklig spis!
”Tack till min instavän fruengberg för det goda receptet”

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.


Foto: Copyright 2019. All rights reserved.


Foto: Copyright 2019. All rights reserved.


Foto: Copyright 2019. All rights reserved.


Vill du ha tips på en enkel och snabb dessert så tipsar jag om den här magiska koladrömmen!

Recept härHa en härlig söndag!

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00