ANNONS

Romdipp med rotfruktschips

/

Plockmat

,

Såser, dressingar och röror

,

Smårätter

,

Tilltugg

,


Hej!
Den här urgoda romdippen gjorde jag som starter på Elins födelsedagsmiddag, inlägg om den middagen kommer sen. Fatet blev barskrapat och gillades stort av både stora och små. 
Gör den här!
Du behöver:
200 g Philadelphiaost
2 dl crème fraiche 
1 liten hackad rödlök
Några droppar pressad citron
1 msk dill
Salt, svartpeppar
1 burk stenbitsrom
Hackad gräslök att strö över
1 påse rotfruktschips
Gör så här:

Hacka rödlöken fint. 
Blanda ihop Philadelphia, crème fraiche, pressad citron, rödlöken, dill, salt och peppar. 
Bred ut röran på ett fat. 
Bred sen försiktigt romen ovanpå.
Ha på gräslöken och ett par varv på pepparkvarnen. 
Ha rotfruktschipsen runtom.
Ät och njut!
Supergott till kallt bubbel!

Önskar en trevlig kväll!

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@jennysrumochspis
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00