ANNONS

Tårtor med Tea hos TV4 med köket.se

/

Kalas och fest

,

Tårtor

,

Hej!

När jag fick frågan om jag ville komma på tårtbaksevent med en av mina förebilder, Tea Malmegård, tillsammans med köket.se så behövde jag inte fundera länge alls innan jag tackade ja!
Tea är ett superproffs och har med köket.se tagit fram en onlinekurs där Tea lär dig hur du planerar, bakar, monterar och dekorerar fantastiska tårtor av olika slag.

Kursen innehåller mängder med recept och praktiska övningar så att du kan skapa egna kombinationer och versioner av dina favorittårtor.

Med Teas kunskap kommer du ta dina tårtor till en helt ny nivå!
Du lär dig tänka och skapa som en konditor. 

Lite längre ner kommer du få en rabattkod på kursen.

Eventet, som gick av stapeln i onsdags, var i TV4 huset där vi först fick gå rundvandring och besöka Nyhetsmorgonstudion, sminket och redaktionen…

Det var jättekul och spännande att få se studion som man kollar på tv flera morgnar i veckan!

Det var underbara Caroline Norrby som höll i rundturen.

Vi välkomnades med snittar och bubbel!

Så kul att träffa andra bakprofiler och Instagramvänner!

Det fotades konstant, som sig bör när ett sånt här gäng är i farten! 😀
Sen berättade Tea om tårtkursen. Ska logga in och gå den själv så fort jag bara hinner.

Tävling!

Vem gör den finaste marsipanrosen och tårtdekorationen på 15 minuter?! Inte var det jag iaf 🙈 Var nog den sämsta jag gjort någonsin. Fantastiska Tea, hon hade förberett alla tårtor vi skulle dekorera. Plus bakat flera tårtor vi skulle smaka på. Och dekorerat borden så fint! Magisk kväll verkligen!

Allas tårtor uppställda för bedömning. Det var Simona, www.cookieandsweets.se, som välförtjänt kammade hem vinsten, en Kitchen Aid!
Sen fick vi hugga in på tårtbuffén! Ser ni vad fantastiska dom är! Alla finns med på tårtkursen. Såå goda!
Alla fick med sig en goodiebag och sin tårta med hem. Min såg ut så här efter tågresan, lite småkraschad. 🙈 Men det tar inte bort den fantastiska smaken! Tusen tack till Tea och köket.se att jag fick möjligheten och att vara en av de 18 inbjudna! En magisk kväll och upplevelse!
Fram till 30/9 får mina läsare och följare 100 kr rabatt på Teas fantastiska tårtkurs hos köket.se med koden JENNYSRUMOCHSPIS.

Ta del av 4 timmars lärande á 8 lektioner och 50 fantastiska recept. Allt på din dator att ta fram närsomhelst. Köp kursen till dig eller ge bort den och gör någon annan glad!

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00