ANNONS

Kalas och Gift vid första ögonkastet

/

Barnkalas

,

Dukning

,

Kalas och fest

,

Tips

,

Hej!
Igår bjöd Elin in tjejerna i klassen för att fira sin 9-årsdag. Det bjöds på hamburgare, marängswiss, popcorn och läsk. Lite disco och sen fick en film avrunda kvällen.

Dukningen gick i mint och guldfärgat.

Marshmallows och guldströsselpärlor är en jättefin dekoration på bordet. Brukar vara uppskattat av gästerna att mumsa i sig med 😋

Wow, vilken present…. tack!!

💗💗

Dags för hamburgare! Jag tog upp beställning av tjejerna när dom kom vad dom ville ha på sin hamburgare. Jocke grillade och jag preppade klart dom. Sen serverade vi lövtunna potatischips till istället för pommes. Tycker det är svårt att få pommes bra till så många. Det var mycket uppskattat med chipsen kan jag meddela.

Marängswiss som Elin ville ha jordgubbar i istället för banan. Sen hade vi extra tillbehör bredvid. Fingrar ville Elin ha men pga allergier fick man ta dom till på sidan om.

Popcorn till filmen…

En nöjd tjej var sen uppe och kollade hela Eurovision också. Fattar inte hur hon orkade men det gjorde hon.

Elin hade suttit och pärlat armband som varje gäst skulle få med sig hem när kalaset var slut. Det glömdes helt bort så nu får hon ge dom i efterhand 🙈

Måste bara tipsa om programmet ”Gift vid första ögonkastet” på SVT. Sista delen för säsongen sänds ikväll men du kan se den på SVTplay. Det är tre par du får följa som blivit utvalda av experter att passa för varandra. Första gången dom ses är på bröllopet då dom gifter sig. Helt galet men sen får du följa paren på bröllopsresa och sen när dom ska prova att bo ihop. Programmet är helt beroendeframkallande och man blir så fäst vid dessa människor. Man får även tips och råd man själv kan tänka till om. Jag har även sett Norges och Australiens säsonger som finns på SVTplay. Kolla in själva!
Ha en härlig söndag!

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@jennysrumochspis
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00