ANNONS

Fudgy Brownies

/

Bakat

,

Choklad

,

Dessert

,

Brownien jag bakade häromdagen blev jättegod! Hittade receptet hos Tidningen Hembakat.

Det här behöver du till ca 16-20 bitar:
225 g smör, smält
¾ dl kakao
2 ½ dl vetemjöl
2 ¾ dl strösocker
4 ägg
½ krm salt
1 msk vaniljsocker
Frosting:
50 g smör, smält
½ dl kakao
ca 7 dl florsocker
2–3 msk mjölk, 3 %
Gör så här:
Sätt ugnen på 180 grader.
Smält smöret i en kastrull.
Tillsätt resten av ingredienserna och blanda ihop allt till en slät smet.
Häll smeten i form, ca 28 x 20 cm, klädd med bakplåtspapper.
Grädda kakan mitt i ugnen i 13–16 min, beroende på hur kladdig du vill ha den.
Lyft upp kakan ur formen och låt den svalna.
Frosting: Blanda ihop alla ingredienserna i en skål. Tillsätt lite mjölk i taget, anpassa mängden så frostingen blir lagom bredbar.

Supergoda verkligen så baka dom här till helgfikat!

Här snöade det på fm och det är riktigt ruggigt och kallt, som bäddat för en myshelg och att elda i kaminen.
Min helg tillbringas på jobbet så det blir ingen kamin för mig, men trevligt och mysigt har vi ändå som tur är.
Önskar dig en härlig helg!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@jennysrumochspis
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00