ANNONS

Smoothie med lingon och kardemumma

/

Nyttigt

,

Smoothie

,

Gjorde en så god smoothie idag så jag måste dela med mig av receptet! Inga exakta mått, ha i så mycket som du tycker.

Naturell yoghurt (jag hade lätt)
Banan
Lingon (frysta)
Vaniljpulver
Agavesirap
Kardemumma

Bara att mixa ihop!

Jag rekommenderar verkligen att ha en kvarn med kardemumma. Bara att mala i gröten, smoothien, filen eller rätt i bulldegen. Eller varför inte på kaffepulvret när du ska brygga kaffe. Blir iaf så mycket mer och godare smak av att ha den i kvarnen tycker jag!

Så gott! Testa!

7
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@jennysrumochspis
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00